Efter middag..

♥Nu är barnen hem kommna♥ 
Det har gått bra på dagis och även jätte bra på skolan å fritis .. phu ska man väla säga . Det var en bra dag för K.

Men så kom vi hem å då bröt allt ut ... JIPPI !!   var  å cykla å är inne å prata bebis språk ...
Sedan kom W  in då han tyckte det var kallt ute, då blev dom osams.. W blir arg på K för att han leker bebis å pratar bebis prat , men då blir ju K arg för att W säger åt honom att sluta å då börjar K säga att han ska sparka honom i huvet å massa andra dumma ord,samt att K håller på att leka att han kan säga massa trollformer som gör så att lille bror försvinner å att han ska göra honom illa ... Så det var bara bita i det sura äpplet å gå imellan..

Nu är allt löst än så länge peppar peppar......  men nu fick jag W att se en film å K han gick ut å fortsatte leka troll karl..

hoppas att det blir en bättre kväll ♥

Hitta lite gamla bilder....


En Rolig start på morgonen!

I dag börja vi dagen med att jag väckte barnen 06:45 som vanligt men lik skjutton så tog kevin extra tid på sig på morgonen så i dag fick jag å william vänta i bilen i ca 10 min på honom så kevin blev 20 min sen till skolan . JIPPI vilken start. Men han värkar inte skämmas att komma sent till skolan .... 

Så vi får se hur det går i skolan å på fritis idag han blev ju på lite dåligt humör ... i morse... så vi håller tummarna att dagen blir lyckad för honom.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0