Ombytta roller.. :)

♥ Gó morgon gó morgon :) ♥
Om bytta roller...??  kan tänka mig att det är mycket som cirkulerar då men så här ligger det till .

Jag har ju börjat på nytt arbete varav att jag börjar vid 06,30 å då är det så att barnen har börjat på morgonfritis. så F kör barnen på morgonen å jag hämtar , förut var det jag som både hämta å lämna.

Det har blivit mycket bättre nu när vi har kört ombytta roller:) Jag själv känner mig mycket piggare och barnen är på bättre humör å när F sköter allt på morgen med barnen så uppstår inga konflikter :)

vist finns det konflikter fortfarande men inte som det var för ett par veckor sedan .

alla i familjen har kommit in i en bra rutin. å det är ju det vi behöver för att  vardag ska fungera.

K har ju kommit igång bra med medecinen å det funkar jätte bra vi har märkt sådan stor skillnad. han är mycket lugnare nu, det går att förklaravad som är rätt och fel utan att han får utbrått.

K har även talat om för sina klasskamrater att han har ADHD och att han tar medicin. det tycker jag är ett stort steg för en 10 åring.

" ett roligt citat som mina barn sa när vi var hos våran dr" W säger kom å busa med mig! snart svarar dr. då säger K : W dr är gammal !... då skrattar vår käre Dr och säger dagens bästa citat :) Har aldrig hört våran Dr skrattat så mycket förut :)

Jo en annan liten rolig sak jag å min manF skulle var lite duktiga i går baka eget bröd tillsammans .. gissa hur det sluta :)

det gick jätte bra :) hum... inte jag läste att det skulle jäsa i 15 min i bunken. helt ockej. sen så sa jag till F ska det jäsa mer. nej svarar han det ska bara penslas å in i ungnen ,ockej. då gör vi så.. jo sen läste jag reseptet ,efter att man gjort dom här runda å lagt dom på plåten så skulle dom gäsa yttligare...

japp ni kan ju gissa hur vårat bröd blev :)

STENHÅRDA RUNDA BOLLAR som man kan kalla stenar :) samt att dom är degiga i mitten. Jag tror jag bakar utan karl nästa gång.

Dags att göra lite nytta i hemmet i dag efter som K fyller 10 år på fredag :) tiden har gått så fort.♥

Skepp o hojjjj !!♥Just de ..

Nu har W opererat sin ändra tumme:)  allt gick jätte bra  .

W var jätte duktig å på söndag ska vi ta bort bandaget å se hur det ser ut  under. då har han haft det i 2 veckor. ja det är ju inte lika vitt åå snyggt som när han kom ut från us:) det  har ju blivigt lite blött  men det ha inte gått igenom i alla fall.

det är ju svårt att få en 5 åring att inte leka i gegga elle i vatten pölar eller i sandlådan. men vi har lyckats ganska bra i alla fall :)

morgon

Två bra dagar på morgonen i alla fall :) de är en bra början .. morgen har gått bra men vi har kommit försent . men det är värt  att komma 5-10 min sent bara för att slippa allt bråk. mer övning så blir det nog lättare. men om 1 vecka så blir det anerlunda när jag har andra tider på jobbet jag kommer börja kl06,00 så då är det F som kommer att lämna. men vi håller tummarna att det ska funka . :)

På eftermidagarna  när jag har hemtat barnen har det varit ganska lungt på barnen inte så himla mycket bråk. lite små gnäbb .

Jo K har ju börjat med medecin nu vi har börjat med conserta 18 mg men vi har redan ökat till 36mg där vi kommer att stanna vi har märkt stor skilnad å att K är mer motaglig på att få in information å att man kan ta en diskution med honom mycket bättre. känns jätte skönt.

vi har haft problem med att han inte har kunnat sova det gör ju att en annan inte heller får så mycket sömn. men nu börjar det bli bättre han har somnat nu 2 dagar i följd vid 21 tiden jätte skönt.jag tror att medecinen gör att han inte kan sova men hoppas att det var en vändning nu att kroppen har vantsig å att han får sin sömn ordentligt.


Många tankar å funderingar som gör att man blir alldeles slut i kroppen.

Tankarna rullar så pass att man vill explodera av ilska i bland ... Man grubblar å grubblar men allt bara snurrar, jag kan fortfarande inte smälta att jag för ett tag sedan blev på hoppad av en förällder som kalla mitt barn för kvinnomisshandlare..bara för att han blev osams med en flicka. varför varför.. känns så himla tungt att ta emot sådana saker  specielt när ingen vet hur man har det .

 Det är så lätt för andra att dömma innnan dom vet vad det handlar om ,ingen vet vad vi går igenom, det kan ändras från minut till minut ingen dag är den andra lik.

Är det tillåtet att ha ilska å frustration???? vart gör man av den ....

Varför ska man få höra allt bakvägen?? Det är ingen som vågar fråga personligen. sånt kan göra mig tokig och samtidigt så leden..

Man har redan fått enstämpel här  ,sedan några år tillbaka dom jobbiga,elaka ungarna som alltid ska få skiten.
ibland är man så less att man inte orkar tatag idet.

Allt detta snurrar i mitt huvud dagligen man ställer dom här frågerna till sig själv varje dag .

Är man värkligen en bra förällder?
när man alltit får höra..

( du är dum, elak ,jävla mamma ,man får ta både sparkar å slag.)

ska jag våga gå upp idag ?  (när man inerst inne bävar för att få höra att man är dum)


Ska man behöva ha magknip varje dag när man ska hämta barnen?

( man är rädd att möta andra förälldrar. fall mina barn har gjort något. eller att det har uppstått problem under dagen)

pust det är bara att bita i det sura äpplet för i morgon är en ny dag :)

♥♥ Man vill bara sina barns bästa man älskar sina barn så overhört mycket å vill inte att dom ska ha problem ,
Som förällder ger man allt för att sina barn ska må bra ♥♥

RSS 2.0